Over ons

Bij nmvoetbalschool is iedereen welkom die aan zijn of haar voetbaldromen wilt werken. Op deze Gooische voetbalschool werken we met voetbaltrainers die een lang betaaldvoetbal verleden hebben en in het bezit zijn van voetbaldiploma’s. Professionele trainingen zorgen ervoor dat je op een plezierige manier sneller ontwikkeld dan jouw leeftijdsgenoten.

Trainingen vinden plaats op Sportpark De Wolfskamer bij voetbalclub SV Huizen.

Image placeholder

Onze visie

Een goede voetballer wordt je niet zomaar. Wat jij wel kunt doen is je kansen vergroten om dit wel te worden. Van essensieel belang is dat jij voetbalonderdelen perfect onder de knie gaat krijgen waar jij profijt van gaat hebben tijdens wedstrijden zodat jij jezelf kunt onderscheiden van tegenstanders en medespelers. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar zijn ideaal om allerlei voetbalonderdelen aan te leren. Bij nmvoetbalschool werken we op een specifieke wijze om jou te helpen deze voetbalonderdelen perfect onder de knie te krijgen waarin plezier centraal staat. Wat leer je bij ons? Plezier, techniek, loopcoördinatie, positiespel, pass en trap, conditie en kracht en voetbalintelligentie.
Wanneer jij deze onderdelen steeds beter onder de knie gaat krijgen, zul je merken dat je het in een sneller tempo kunt uitvoeren en je met nog meer vertrouwen gaat voetballen.

Huisregels

Bij nmvoetbalschool staan we voor een sportieve, maar vooral plezierige voetbalbeleving. Om een bezoek aan onze voetbalschool plezierig te houden hanteren wij de volgende huisregels.

Heading photo
  Elke speler dient 15 min voor aanvang van de training aanwezig te zijn.
  Wanneer je het nmvoetbalschoolpakket hebt ontvangen is het verplicht deze te dragen.
  Het dragen van scheenbeschermers tijdens de trainingen is verplicht.
  Geen discrimInerende uitlatingen en respect voor elkaar.
  Sportief gedrag
  Wij praten met elkaar en niet over elkaar
Heading photo
  Het trainingsveld is alleen bestemd voor de spelers van nmvoetbalschool. Ouders, familie en vrienden mogen het veld niet betreden.
  Van ouders word verwacht dat zij niet coachen maar aanmoedigen en ze een positieve boost geven.
  Remote work
  London
  5+ years experience